Veuillez choisir votre langue:

 

 

BLUE ECONOMY

INSPIREERT ONS !

 

 

WEGENBOUW

Voor openbare en particuliere opdrachtgevers leggen we wegen, rioleringen, parkings en dergelijke aan, volgens hoge kwaliteitsnormen en met meer dan 50 jaar ervaring. Erkenningsklasse 6 en VCA** gecertificeerd

Grondstabilisatie

Stabiliseren en verbeteren van grond op bouwwerven is een bijzondere specialiteit van ons bedrijf. Wij kunnen zowel verticaal als horizontaal stabiliseren en dit is een voordelig alternatief voor het afvoeren en storten van grond die zijn draagkracht en binding verloren heeft.

 

 

 

 

Puinrecyclage

Wij zijn pionier en gekende experts inzake bouwpuinrecyclage. Door de monitoring vanuit een eigen labo en externe controles van onze vaste en mobiele breekinstallaties, geniet de klant van een gegarandeerde productkwaliteit.

 

Vast

Voor beton-, baksteenpuin en asfalt, dat we breken en/of zeven om zo de gewenste granulaten te bekomen. Alle geproduceerde materialen zijn voorzien van een CE-, COPRO en/ of BENOR-keuring.

 

Mobiel

Voor grote hoeveelheden komen wij ook ter plaatse met onze moderne mobiele breek- en zeefinstallaties. Wij kunnen ook op de werf CE, COPRO en/of BENOR producten produceren.

 

 

BETONCENTRALE

Onze betoncentrale behoort tot de meest moderne in haar klasse. De computergestuurde installatie zorgt ervoor dat het productieproces steeds onder controle blijft.